Rádio Junior otevře při příležitosti desátých narozenin nové studio

28. únor 2023

Digitální stanice Českého rozhlasu Rádio Junior, zacílená na děti ve věku 4 -14 let a jejich rodiny, oslaví 1. března své kulaté desáté narozeniny. Odpolední narozeninová party bude živě streamována od 16:00 hodin z nového vysílacího studia vybaveného nejmodernějšími technologiemi včetně UHD kamer.

Čtěte také

„V roce, kdy Český rozhlas slaví 100 let od svého prvního vysílání a vše kolem nás se rychle mění, je pro nás neskutečně důležité dávat veřejnosti vědět o tom, že v České republice existuje bezpečné, maximálně důvěryhodné místo pro děti, kde se důstojně pobaví, kde se mohou nenásilně vzdělávat a rozvíjet, ale i se svěřovat. Přesně takové místo pro ně vytváříme na Rádiu Junior," říká šéfredaktor Rádia Junior Adam Kebrt.

Program Rádia Junior zahajuje každý den pořad Ranní ReStart, který provází děti při jejich vstávání od 6:00 hodin. Moderátoři Jakub, Petr nebo Jirka je zábavnou formou pobaví, hudbou naladí a informacemi nabijí na celý den. Po příchodu ze školy a kroužků si junioři mohou naladit od 17:00 hodin Klub Rádia Junior, který přináší tematické rozhovory se známými a zajímavými osobnostmi napříč českou sférou. 

Stálicí na poli toho nejlepšího, co Rádio Junior nabízí, jsou měsíčně desítky malých i velkých pohádek, rozhlasových her a čtení na pokračování. Ty skvěle doplňují kratší podcasty. Mezi ty nejposlouchanější patří Zvídavec Evy Sinkovičové, který přináší každodenní dávku zajímavostí ze světa lidí, zvířat, rostlin i věcí. Mezi další oblíbené formáty se řadí Hitparáda Rádia Junior s Klárou Novákovou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související