Prázdniny u babičky: V druhém soutěžním týdnu zazněly lidovky i Hradišťan

19. červenec 2021

Prázdniny u babičky – ať už na vsi, v Čechách nebo na Moravě. Odkudkoliv se můžete zapojit do naší prázdninové soutěže. Stačí zavolat a zazpívat do éteru!

Soutěžte s dětmi o knížky a rodinné vstupenky do VIDA! science centra, ZOO Brno, Hvězdárny a planetária Brno, Archeoparku Pavlov Muzea Boskovicka a na Mohylu míru – tedy do institucí, které se zapojily do projektu Chytré prázdniny.

Jak se zapojit do soutěže?

Zavolejte během letních prázdnin do studia Českého rozhlasu Brno (tel. číslo 726 46 5200) kolem 12:10 a zazpívejte písničku dle vlastního výběru. Do pořadu Morava krásná zem ve všední den nebo Blahopřání s písničkou o víkendu. Podrobná pravidla soutěže najdete tady.

Pokud vaši známí, sousedé, kamarádi, přátelé a příbuzní nestihnou dítě zpívat přímo ve vysílání, písničku ještě reprízujeme ve večerní části pořadu zhruba v 18:45. Případně si pořad můžete poslechnout z celodenních záznamů na našem webu v sekci Audioarchiv.

Od pondělka následujícího týdne pak budou všechny děti z jednoho týdne mezi sebou soutěžit o přízeň posluchačů. Zpěváček s největším počtem hlasů vyhraje zmíněnou rodinnou vstupenku.

Soutěžící z 2. týdne (12. – 18. července 2021):

Hlasovat můžete do pondělí 26. července do 10 hodin.

autor: lop
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka