Policie pátrá po dvaatřicetiletém muži. Už druhý den o sobě nedal vědět a telefon u sebe nemá

20. prosinec 2019 11:39

Zlínská policie se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po dvaatřicetiletém muži ze Zlínska. Od čtvrtku o něm jeho příbuzní nemají žádné informace.

Od čtvrtečního odpoledne zlínská policie pátrá po dvaatřicetiletém muži žijícím momentálně v obci Hvozdná na Zlínsku, který odešel z bytu od své matky v Otrokovicích ve čtvrtek v poledne a od té doby o sobě nepodává žádné zprávy. Mobilní telefon u sebe nemá.

Není ale vyloučeno, že odcestoval. Rodina má obavu o jeho život. Pokud muže na fotografii uvidíte nebo jste jej viděli, můžete podat jakékoli informace vedoucí k jeho vypátrání, volejte, prosím, linku tísňového volání policie – 158.
Monika Kozumplíková, mluvčí PČR Zlín

„Muž je vysoký asi 180 cm, má štíhlou postavu, světle hnědé vlasy, na bocích vystříhané, modré oči. Na levém předloktí má vytetovaného robota, na hlavě nosí tmavou kšiltovku. V době odchodu měl na sobě zimní maskáčovou bundu, pod ní mikinu tmavé barvy a tmavé rifle,“ popsala zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Muž by se mohl pohybovat v Otrokovicích, ve Hvozdné nebo u obce Žlutava u Napajedel. „Není ale vyloučeno, že odcestoval. Rodina má obavu o jeho život. Pokud muže na fotografii uvidíte nebo jste jej viděli, můžete podat jakékoli informace vedoucí k jeho vypátrání, volejte, prosím, linku tísňového volání policie – 158,“ vyzvala mluvčí.

autor: Tomáš Patrick Hyánek
Spustit audio

Související