Pátek: Ideální víkend

28. srpen 2015

Jaký je podle vás, vašich představ dokonalý víkend? Jak naplníte dva dny volna ať už pasivně nebo aktivně? Máte tip na příjemně prožitý víkend? Budete poslední prázdninový víkend ještě trávit s dětmi, vnoučaty a zamáváte s nimi letošním prázdninám?

Je před námi poslední prázdninový víkend. A každý má svou představu o tom, jak ho prožije. Pokud nebudete zrovna v zaměstnání, určitě se rozhodnete pro pasivní nebo aktivní odpočinek. Možná to bude nicnedělání, setkání s přáteli, rodinná sešlost nebo nějaká zajímavá akce. Ostatně i na ni můžete pozvat posluchače Studia Noc.

Po náročném pracovním týdnu možná relaxujete na zahradě nebo chatě, možná rádi sportujete, vypravíte se na túru, kolo nebo řeku a dost možná si právě teď ještě užíváte dovolenou. Představu o svém ideálním víkendu má určitě každý z vás a budeme rádi, když nám o té své, kterou se vám snad i daří realizovat, popovídáte v Noční lince Českého rozhlasu.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.