Páteční Noční linka: Jaro ve dvou. Našli jste v životě spřízněnou duši, se kterou jste prožili nejedno jaro?

5. duben 2019

Přálo vám někdy jaro v lásce? Jak a kde jste se seznámili? Bylo to právě na jaře ,kdy kvete vše včetně lásky? Vydržel vám vztah delší dobu? Co udělat proto, aby člověk prožíval jaro ve vztahu co nejčastěji? Jak o vztah pečujete? Co společně podnikáte?

Co může být krásnějšího než společné sdílení zážitků, okamžiků a v neposlední řadě lásky. Jaro ve dvou člověku dodává ještě více radosti a energie. Ve dvou se to vždy lépe táhne ať už doma, na zahrádce nebo na cestách.

Měli jste i vy štěstí a prožili jste nebo prožíváte jaro ve dvou? Našli jste svou spřízněnou duši, člověka se kterým jste na stejné vlně a který vám dodává i sílu a lásku? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.