Organizátoři Barum Rally podrobný program zatím tají, páteční městská rychlostní zkouška se ale určitě pojede

15. červen 2021

Po roční pauze se zlínská Barum Rally letos v srpnu opět pojede, bližší program ale zatím není veřejný.

Ředitel Barum Czech Rally Zlín Miloslav Regner ale prozradil, že v žádném případě i přes možná omezení divácké účasti nebude chybět tradiční městská rychlostní zkouška, která se pojede ve Zlíně v pátek večer. Trati dalších rychlostních zkoušek ale zatím neví ani ambasador letošního ročníku jednadvacetiletý soutěžní jezdec z Fryštáku Erik Cais.

Čtěte také

Jubilejní 50. ročník této oblíbené automobilové soutěže je naplánován na tradiční termín o posledním srpnovém víkendu 27. – 29. 8. 2021. Podle plánů bude ředitelství rally stejně jako start a cíl soustředěno v krajském městě Zlín.

Doprovodný program

Stalo se tradicí, že pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vedle samotného automobilového závodu každoročně připravují také projekty, do kterých se může aktivně zapojit nejen motoristická veřejnost. Na úspěšnou kampaň Jedu na dřeň či cyklistickou vyjížďku Zlínská kola při jubilejním padesátém ročníku barumky naváže program Barumka sportuje!. Ve dnech pátek 27. až sobota 28. srpna 2021 se v centru Zlína představí místní sportovní kluby, které budou moci prezentovat své aktivity.

Součástí barumky bude opět Star Rally Historic. Letos čeká tuto oblíbenou rally velká premiéra. Pojede se tři dny od pátku do neděle a soutěž se vrací s umístěním centra zpět do krajského města Zlína. Diváci se mohou těšit opět na demonstrační jízdu Rally Legend.

autoři: David Nekvinda , Růžena Vorlová | zdroj: www.czechrally.com
Spustit audio

Související