Miluji přírodu i bylinky a stále víc mě fascinuje jejich moc. Hana Jánská o bylinách časného jara

12. březen 2019

Hana Jánská v naší radioporadně na téma: Bylinné sirupy a bylinky časného jara. Byliny nejen do čaje, ale i do jídla. Bylinky a léčivé rostliny ve formě květů, plodů, kořenů i listů. 

Hana Jánská vystudovala 1. Školu přírodní medicíny. Zabývá se irisdiagnostikou, bylinami a poradenstvím v oblasti zdraví. Miluje přírodu i bylinky a stále víc ji fascinuje jejich moc.

Naše zdraví je to nejcennější, co máme.
Hana Jánská

Snaží se své znalosti, ale i svou lásku k přírodě předávat dál pomocí článků, přednášek i rozhovorů. Od ledna 2019 vyučuje fytoterapii na Škole přírodní medicíny Kamaté.

Proč jsou bylinky léčivé? Zdraví z bylin a jejich příznivé účinky na lidský organismus

Ilona Nápravníková ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Ilona Nápravníková v naší radioporadně na téma: zdraví z bylin. Přírodní adaptogeny a jejich příznivé účinky na lidský organismus. 

Těším se na setkání s každým, kdo ke mě přijde na konzultaci, neboť každý je něčím neobyčejný a vyjímečný, říká Hana Jánská.

Většina lidí dnes žije v neustálém spěchu a stresu. Takto se opravdu žít nedá. Nemůžeme se divit, když pak přijde nějaká nemoc, která nás donutí, abychom se na chvíli zastavili. Tělo se nám tím často snaží sdělit, že něco děláme špatně, něco je v nerovnováze.

Hana Jánská ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové spolu s Blankou Malou

Je potřeba udělat si čas na sebe, zamyslet se nad svým životem, najít vnitřní klid a mír a vydat se tou správnou cestou.

Když si k tomu ještě několikrát za den připravíme bylinkový čaj a vytvoříme si z toho takový malý rituál a čas na relaxaci, tělu to rozhodně prospěje.

Celou radioporadnu s Hanou Jánskou si můžete poslechnout v našem audio-archivu: 

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související