Líčení je košilka pro náš obličej, ten se také rád hezky oblékne. Krédo kosmetičky Olgy Smrčkové

3. červen 2022

Kosmetička Olga Smrčková hostem Lady Klokočníkové v rozhlasové kavárně, která se proměnila v malý kosmetický salon. Je tu vše, co ženy, ale muži, budou v létě potřebovat pro správnou péči o svoji pleť.

Všechny ženy potřebují hodně hydratace do pleti a hlavně hodně čistit. Tedy obličej čistit ráno i večer, nejlépe čistícím krémem, který obsahuje deriváty vitamínů A a C. Ten pomůže rozpustit nečistoty jak v tuku, tak i ve vodě.

Vždy by tam měly být dvě složky. Jedna na bázi tuku a druhá na bázi vody. Aby nám to rozpustilo nečistoty a hydratovalo.

Čtěte také

Každá žena je krásná, ale ne každá to ví a umí. Je posláním kosmetických poradkyň, aby v ženách onu krásu probudily. Protože je kolikrát uspaná.
Olga Smrčková, kosmetička

Ženy dělají chybu, když si myslí, že stačí očistit pleť pouze večer. I ráno je důležité kůži na obličej vyčisitit. Protože přes noc nám pleť detoxikuje, odstraňuje záležitosti, které jsme potkaly přes den. Tak je potřebujeme ráno odstranit.

Protože pokud pleť ráno nevyčistíme, tak každá žena jistě vaří a ví jak, vypadá taková pánvička po smažení řízků. A pleť by vypadala tak, jako kdybychom pánev umyly jen obyčejnou vodou. A pleť by nebyla schopna přijímat výživné látky z péče, kterou jí dáváme za pomocí krémů.

Suchá pleť a léto

Důležitá je hydratace na bázi vody. Hodně pít a opravdu si hlídat pitný režim v průběhu celého dne. Protože lidské tělo je sice dokonalý stroj, ale potřebuje také vyživovat zevnitř.

Čtěte také

Doporučuji si do kabelky pořídit malého pomocníka, kapesní sprej, kam si nalijete tonizační vodu, kterou používáte. A klidně si přes den i přes make-up pleť osvěžit.

Dále to krém s obsahem faktoru SPF. Pro naše podnební pásmo je určena hodnota 30. Používat 30 faktor na každodenní péči. I když se zdá, že sluníčko nesvítí, tak ono se k nám i přes mraky dostane a my potřebujeme pleť chránit. Pokud se nechrání, tak potom mnoho žen řeší pigmentové skvrny, což je nepříjemné.

Hedvábné pudry

Tyto pudry mohou používat i dámy, které toho už více pamatují. Protože se neusazují ve vráskách, krásně přilnou a udělají z pleti takové čisté plátno. Pleť je pro líčení nutné připravit a k tomu slouží tyto pudry.

Před a po. Skvělá práce kosmetičky Olgy Smrčkové

A přizpůsobujeme je ke svému tónu pleti. Nejsou tři druhy, ale každá žena je samozřejmě originál, takže je vždy zapotřebí vyzdvihnout to krásné a přípravky tomu přizpůsobit. To uděláte vždy s pomocí kosmetické poradkyně.

Čtěte také

Každodenní ranní a večerní péče o pleť by měla být samozřejmostí. A doporučuji i návštěvu kosmetičky každý čtvrtý až pátý týden. Protože masáž a další příjemné věci si člověk sám neudělá. A to se týká i obočí, které je rámem obličeje.

Naše pleť je jako malířské plátno, které se připravuje pro líčení. Říkám, že každá žena je krásná, ale ne každá to ví a umí. To je potom posláním kosmetických poradkyň, aby v ženách onu krásu probudily. Protože je kolikrát uspaná jako Šípková Růženka.

Celou radioporadnu s kosmetičkou Olgou Smrčkovou si můžete poslechnout v našem audioarchivu.

Spustit audio

Související