Křupavá cizrna
Vyzkoušejte recept naší redaktorky Zuzky Plíškové.
Budete potřebovat:
2 hrnky uvařené cizrny
olivový olej
sůl
kari koření
sušený česnek
Postup:
1. Cizrnu slijeme a důkladně osušíme (nejlépe papírovými utěrkami).
2. V míse smícháme s několika lžičkami olivového oleje.
3. Přidáme sůl, kari koření a sušený česnek a rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem.
4. Pokapeme ještě trochou oleje a pečeme při 200 stupních asi 30-45 minut, během pečení několikrát promícháme.
5. Podáváme nejlépe teplé.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka