Je zdravější margarín nebo máslo?

18. září 2019
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy máslo

Musí být vždycky zdravější to, co nám nechutná než to, co máme v oblibě? Co znamená jídlo pro radost? Je třeba se trápit dietou? Na tyhle a obdobné otázky posluchačů odpověděla nutriční terapeutka Jaroslava Kreuzbergrová.

autor: Roman Stupka | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Sestru se mi nikdy nepodařilo dočíst. Citlivého člověka jsem poslechla až do konce.

Iva Jonášová, šéfredaktorka Radia Wave

citlivy_clovek.jpg

Citlivý člověk

Koupit

Nový román českého básníka, prozaika, překladatele a publicisty, ve kterém se prolínají groteskní a tragické prvky a který vypráví příběh ze žhavé současnosti. Jáchym Topol získal za tento titul Státní cenu za literaturu.