Hlasujte o nejlepší recept Pochoutkového roku 2018 a máte šanci vyhrát. O hlasy se uchází recepty z Babic a Valašského Meziříčí

13. listopad 2018

O vaši přízeň se uchází čtyřicet finálových receptů našich posluchačů na skvělá jídla, která jsme s nimi společně uvařili a upekli. Hlasujte pro ten váš nej a můžete vyhrát poukaz na vybavení kuchyně v hodnotě 10 000 korun.

Pochoutkový rok je soutěž jedinečných rodinných receptů, které nám letos zasílali posluchači regionálních stanic Českého rozhlasu. Z došlých receptů vybírala porota ve složení Jaroslav Sapík, Naďa Konvalinková a Pavel Pospíšil 40 nejzajímavějších.

Za jejich autory zajel rozhlasový tým vedený Patrikem Rozehnalem a přípravu jídel natočil. S vybranými recepty se posluchači regionálních stanic Českého rozhlasu postupně seznamovali ve vysílání pořadu Pochoutky a na webových stránkách Pochoutkového roku. A vy nyní máte možnost rozhodnout, který recept je podle vás nejlepší. 

Co jsou šmetrdóle? Padesát let starý recept na trubičky pochází z Míkovic, teď se pekly v Babicích

Šmetrdóle jsou vláčné a lahodné

Pochoutkový rok se zastavil v Babicích na Uherskohradišťsku.

Hlasování probíhá od 4. do 30. listopadu. Hlasovat pro ten váš nejoblíbenější recept, který byl odvysílaný v pořadu Pochoutky v soutěži Pochoutkový rok 2018, můžete z jednoho počítače (jedné IP adresy) vždy 1x za 24 hodin.

Autor receptu, který od vás získá nejvíce hlasů, se může těšit na dárkový poukaz kuchyňského vybavení v hodnotě 15 000 Kč, který do soutěže věnuje specialista na prodej spotřební elektroniky společnosti Eta. A z vás všech, kteří nám zašlete své platné hlasy, vylosujeme jednoho, kterému uděláme radost dárkovým poukazem na kuchyňské vybavení hodnotě 10 000 korun. 

Hlasujte na www.pochoutkovyrok.cz. Najdete zde všechny vybrané recepty, včetně video a foto návodu na jejich přípravu.

Výsledky hlasování a jména obou výherců zveřejníme ve speciálním vydání pořadu Pochoutky, který budeme vysílat v neděli 2. prosince 2018.

Pravidla soutěže najdete zde.

Spustit audio