Den otevřených dveří v Českém rozhlasu Zlín si užili hostitelé i návštěvníci

17. květen 2022

Možnost seznámit se s moderátory i rozhlasovou tvorbou měli posluchači Českého rozhlasu Zlín během Dne otevřených dveří v sobotu 14. května 2022.

Koncert moderátora Českého rozhlasu Zlín a zpěváka Standy Hložka, ukázka živého vysílání a komentované prohlídky vily Jana Antonína Bati ve Zlíně. Tak vypadal sobotní Den otevřených dveří v budově Českého rozhlasu Zlín. Posluchači se seznámili s prací moderátorů, zprávařů i redaktorů.

Den otevřených dveří i tentokrát doplnily další aktivity. Ve stanu před vchodem nabídli pracovníci Krajské nemocnice Tomáše Bati mj. diagnostiku hypertenze. U dalšího stanu pak byly díky Azylovému domu pro matky s dětmi ze Vsetína připraveny zábavné atrakce a soutěže pro děti.

Akci přálo i počasí a my doufáme, že si to všichni užili. Třeba jako pan František, který nám potom napsal:

Děkuji za včerejší profesionální a v mnoha ohledech poučný výklad a vůbec velice vstřícné uvítání. Ze všech pracovníků rádia vyzařovala pohoda a my, účastníci DOD, jsme si tak mohli kromě odborných a různých jiných poznatků odnést i pocit, že tato práce je pro Vás všechny jistě velkou radostí a děláte ji pro nás s láskou.
posluchač František

Děkujeme za přízeň i slova chvály, moc nás to těší a slibujeme, že vám dál budeme přinášet aktuální a ověřené informace z našeho regionu, hledat zajímavé osobnosti a nabízet muziku, kterou máte rádi. 

A pokud jste to k nám v sobotu nestihli, nabízíme alespoň malé nahlédnutí v podobě reportáže, videa a fotografií, a budeme se těšit třeba někdy příště.

Necháme vás také nakouknout do interiérů krásné a unikátní budovy, ve které máme tu čest pracovat. Vila Jana Antonína Bati ve Zlíně má opravdu obrovské kouzlo:

autoři: Veronika Žeravová , Růžena Vorlová
Spustit audio

Související