Dalibor Gondík uběhl cestou do Tandemu 10 kilometrů

29. červen 2018
Tandem

Dalibor Gondík na natáčení Tandemu do studia Regionu v Karlíně přiběhl z České televize. A opravdu celou cestu běžel, tedy vzdálenost nějakých 10 kilometrů. Janu Rosákovi popsal svůj nový životní styl, který právě s běháním souvisí, a další plány do budoucna.   

Dalibor Gondík byl v Tandemu před čtyřmi roky a od té doby výrazně změnil svůj životní styl. Změnil zejména priority života, celý jídelníček a běhá denně pravidelně 15 kilometrů. Má díky tomu výrazně lepší kondici, ale nové zvyky mu také pomáhají při učení nových rolí. Dokonce se naučil běhat i s texty v ruce, což mu pomohlo například při učení písniček do televizního pořadu.

Řeč však byla i slovech, která Dalibor bytostně nemá rád. Těmi jsou hlavně závist a mindrák. On sám si nejvíce váží lidí, kteří si svůj úspěch vybojovali vlastní pracovitostí a tvrdým nasazením. Proto také nejraději čte právě životní příběhy takových osob.  

Závěrem prozradil Dalibor Gondík některé své budoucí role. Ač je to pro něj hodně netypické, bude jedna z nich dokonce v operetě.  

autor: Jan Rosák
Spustit audio