Čokoládou se člověk nemusí přejídat. Ke sladkému opojení stačí jeden bonbon
27. leden 2013
Labužníci, kteří jsou na sladké, vědí, že ve Vyskytné u Jihlavy se vyrábí čokoláda. Rodina Hlavova ve svých receptech navazuje na tradici českého čokoládovnictví, které za první republiky patřilo k evropské špičce.
Tereza Stýblová se vydala za Františkem Hlavou do jeho jihlavské prodejny. Pana Hlavu bolela záda, a tak hned poslal Terezu k pultu.
Naše redaktorka se přesvědčila, že pro chuťový zážitek není třeba sníst kvanta čokolády. Když na to přijde, stačí jeden kousek.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.