Co dělá Sabina Slonková, když nenovinaří? „Ráda vařím. Děti jsem dnes ale odbyla pudinkem“

12. duben 2019

Investigativní novinářka Sabina Slonková je ženou, kterou v životě jen tak něco nevystraší. Vyrovnala se tím, že na ni byla objednaná vražda, žije dál a stará se o děti.

„Dodnes mi to přijde absolutně absurdní,“ vzpomíná Sabina Slonková na den, kdy se od policie dozvěděla, že má být zavražděna na objednávku. „Tím se buď necháte strávit a zničí vás to, nebo to překousnete. A já se nerada vzdávám. Řekla jsem si, že se zlomit nenechám,“ přiznává v pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové.

Vařit pro tři děti

Dnes žije normálním životem a stará se o rodinu. „Vařím ráda všechno a hodně. Doma to všechno snědí a zatím žádné reklamace nechodí. K snídani jsem dnes dělala toasty a další děti jsem odbyla pudingem.“ Má tři děti ve věku od studenta na univerzitě po předškoláka. „Musím říct, že z mého pohledu je to ideální kombinace.“

Miluju lyže

Libuje si v zimě. „Miluju lyže, a když stojím na svahu, kde nikdo nejel, tak je to pro mě čiročirá vášeň. Naštěstí jsme donutili všechny naše děti, aby lyžovaly, tak to musí snášet. Ale tváří se srdnatě a vypadá to, že je to i baví.“

Proč počítá při své práci s policejními výslechy? Od koho se dozvěděla, že je na ni objednaná vražda? Jaké knížky měla ráda jako malá? Považuje se za dobrou kuchařku?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související