Český rozhlas Zlín představí od února novinky ve vysílání

31. leden 2019

Od data 2. 2. nabídneme v Českém rozhlase Zlín nové pořady.

První větší změnu uslyší posluchači v sobotu po 13. hodině, kdy zasedne za mikrofon pořadu Vesele i Vážně o Víkendu Jana Kobylinská.

Do síně slávy byl uveden rozhlasový autor a publicista Josef Veselý

Josef Veselý pak po více jak 20 letech nahradí svůj pořad Račte vstoupit dvěma novými pořady. V neděli po zprávách v 9 hodin začne Rendez vous s Josefem Veselým, jehož součástí budou i Toulky českou minulostí. Druhý pořad Josefa Veselého Tajuplný ostrov začne v neděli po 11. hodině a v poledne nebudou chybět tradiční zvony.

Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal

V neděli po 10. hodině se pak Český rozhlas Zlín připojí po několika letech k projektu ostatních regionálních stanic Pochoutkový rok, konkrétně k pořadu Pochoutky. Patrik Rozehnal bude mít pro posluchače nejen recepty, zejména na sladko, ale i soutěž o ceny v hodnotě desítek tisíc korun.

Programové novinky pak uzavře pořad Strom lásky mý aneb Písničky z doby, kdy mi bylo 16 jar. Název vychází z textu Zdeňka Borovce, který napsal pro Stanisslava Hložka. Právě Hložek, který před mnoha lety začínal v „gottwaldovském“ rozhlase, a jeho rozhlasový kolega Pavel Mašek budou uvádět tento nový hodinový pořad každou neděli po 17. hodině.

Další zajímavé novinky pro vás připravujeme od začátku dubna.

autor: Jiří Kokmotos
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka