Berani porazili potřetí v sezoně Kometu. O výhře Zlína rozhodly nájezdy

5. leden 2020 18:04

Hokejisté PSG Berani Zlín vyhráli v utkání 34. kola Tipsport extraligy 2019/2020 na ledě týmu HC Kometa Brno 3:2 po samostatných nájezdech.

Berani porazili Kometu v letošní sezoně již potřetí a v moravském derby slaví cenné dva body. Brno v utkání před vyprodanou arénou dvakrát vedlo, ale Žižka a spol. dokázali vždy vyrovnat. Kometa šla do vedení po bezbrankovém úvodu hned na začátku druhé třetiny, ale zlínská odpověď přišla v 36. minutě.

Zlínští fanoušci při zápasu Beranů s Kometou Brno

Domácí podruhé strhli vedení na svou stranu v 52. minutě, nicméně pět minut před koncem základní hrací doby bylo opět vyrovnáno. V prodloužení předvedl Kašík skvělý zákrok po střele Pyrochty.

Vyrovnané utkání nakonec rozsekly až samostatné nájezdy, kde se štěstí přiklonilo na stranu Zlína. Branky dali Jan Dufek, Zdeněk Okál a rozhodující nájezd proměnil David Nosek.

Branky a nahrávky: 21. min J. Hruška (Pyrochta, Orsava), 52. Mueller (Plekanec) - 36. Dufek, 55. Okál (Honejsek), rozhodující nájezd D. Nosek. Rozhodčí: Jeřábek, Kubičík – Bryška, Rampír. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 7 700 (vyprodáno). Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.

autor: Český rozhlas Zlín | zdroj: PSG Berani Zlín
Spustit audio

Související