Antenne Deutschland vstoupila do další etapy expanze s novou programovou šéfkou

16. březen 2023

Společnost Antenne Deutschland oznámila na začátku března jmenování nové programové manažerky, která bude formovat podobu stanic Absolut i dalších projektů spadajících pod křídla firmy. Zpráva by měla zajímat především naše čtenáře, kteří mají možnost přijímat signál druhé celoplošné DAB+ sítě. Konkurence na trhu digitálních značek v Německu roste.

„Jsme rádi, že Tina Zacher přijímá tuto novou výzvu a bude doprovázet a pomáhat formovat náš další růst. V její osobě získáváme inovativní a digitálně zkušenou programovou manažerku, která už stanice Absolut Radio velmi dobře zná a naše odvážné koncepty nejen realizuje, ale hraje klíčovou roli při jejich vývoji,“ uvedl Mirko Drenger, jednatel společnosti Antenne Deutschland, která provozuje druhou německou celoplošnou DAB+ síť.

Čeští posluchači z německého příhraničí mohou znát v případě značky Absolut s prostředí DAB+ stanice Absolut Bella, Absolut Germany, Absolut Hot, Absolut Oldie Classics, Absolut Relax a Absolut Top. Zbývající programové pozice v této síti společnost Antenne Deutschland pronajímá dalším vysílatelům. Firma plánuje svůj multiplex dále rozšiřovat. V letošním roce například spustí na kanálu 5D i novou lokalitu Löbau – Schafberg.

autor: lukpo
Spustit audio

Související