Komplikace v dopravě. Silničáři zítra uzavřou most mezi Otrokovicemi a Tlumačovem

Cestování po Zlínském kraji komplikují na mnoha místech uzavírky silnic, částečné i úplné. A už zítra se na několik měsíců uzavře důležitý most mezi Otrokovicemi a Tlumačovem.

Oprava začne 24. dubna a potrvá do října. Celou dobu bude most pro dopravu uzavřený. "Nezbytné jsou objížďky," uvedl šéf zlínské pobočky Ředitelství silnic a dálnic Karel Chudárek.

Na částečnou uzavírku se musí řidič připravit na silnic první třídy mezi Vizovicemi a Lutoninou na Zlínsku. Kyvadlový provoz řídí semafory. Úplná uzavírka pro veškerá motorová vozidla je ve Zlechově na Uherskohradišťsku. Opravují tam průtah

Začínají také opravy silnice na zlínských Jižních svazích. Střídavý provoz budou kyvadlově regulovat semafory. Nyní je uzavřena cesta z Cigánova směrem na Čepkov, kde se rekonstruuje horkovodní potrubí. Tato uzavírka potrvá do druhé poloviny května, na ní pak ale budou následují další opravy, včetně uzavření kruhového objezdu. 

Opravy na měsíce zavřou most mezi Otrokovicemi a Tlumačovem. Bude se celý zvedat

Na mostě mezi Otrokovicemi a Tlumačovem se bude pracovat

Ředitelství silnic a dálnic chystá opravu mostu mezi Otrokovicemi a Tlumačovem na Zlínsku. Začne 24. dubna a potrvá do října.

Semafory regulují také dopravu v Těšánkách na Kroměřížsku, kde začala oprava průtahu, nebo u Valašské Bystřice na Vsetínsku, Tam zabezpečují sesuv.

Na úplnou uzavírku se musí řidiči připravit v Karolince na Vsetínsku. Přestavba mostu u přehrady Stanovnice vyžaduje krátkou objížďku.

Opravuje se most přes Dřevnici v Otrokovicích na Zlínsku. Rekonstrukce potrvá do konce října. Jde o silnici první třídy číslo padesát pět. Během oprav vede u polikliniky doprava v jednom pruhu pro každý směr.

Ve Zlíně-Štípě opravují ulici Zámecká. Silnici třetí třídy je nutné objíždět až do září po ulicích Nová cesta a Lešenská.

Uzavřený je průjezd Rymicemi na Kroměřížsku. Opravují tam průtah. Uzavírka s vyznačenými objížďkami potrvá do července.

Na železniční trati Vsetín -Velké Karlovice je od pondělí výluka. Potrvá do 27. dubna - skončí ve 14:50. Cestující přepraví náhradní autobusy. Důvodem výluky je údržba a oprava kolejí a celková kontrola technického stavu trati.

Až do 29. dubna se opravuje jedna ze dvou kolejí trati Vsetín - Valašská Polanky. Vlaky budou mít zpoždění a proto nemusí být zajištěný přestup na přípoje.

autor: pes
Spustit audio

Související